Mijn Homestudios

Alle mogelijkheden van jouw favoriete bouwnummers ontdek je op Mijn Homestudios voor Schoterkwartier. Dat doe je door de voor die bouwnummers beschikbare opties te bundelen in woonontwerpen. Van extra lichtpunten tot grotere opties zoals een uitbouw, het samenvoegen van slaapkamers of een keuken die volledig voldoet aan al je wensen; op Mijn Homestudios krijg je snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.
Nadat je het koopcontract hebt getekend, neemt de woonadviseur contact met je op. Je krijgt toegang tot een uitgebreide online omgeving voor kopers én je ontvangt een uitnodiging voor je bezoek aan het Homestudios experience center.

Inspiratie en creatie

Tijdens dat bezoek aan het Homestudios experience center helpen de woonadviseur en een keukenspecialist je bij het maken van keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden voor je woning. Met de juiste expert op het juiste moment, krijg je de beste hulp die er is. Het gaat tenslotte om je nieuwe thuis! De keuzes die je maakt, komen écht tot leven in het Homestudios experience center. Een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio waar je keuzes maakt voor je nieuwe thuis.

Dit is mijn thuis

Je merkt het; Homestudios is er speciaal om jou en andere toekomstige bewoners te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar een nieuw thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het oriënteren op een nieuwe woning tot en met het moment dat je een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!

 

Stel je eigen huis samen